Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Farklı nedenlerle kullanılması veya yangın kapkaloriın önüne bir gerelti konulması yerinde, yangın bapsına revan koridor boşuna eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik veya dairesel bir koruma ortamında bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriyetle sınırlı dış alana ehil yahut bedii telaşların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce bile bahsettiğimiz gibi panik halindeki insanların deruneride bir şey unutma yahut birini kurtarma lakinçlı bâtıneriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı dâhilin mideerideki hararetliların kurtarılması tamamen meraklı ekiplere buzakılması gereken bir anlayıştir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Tüm aşamaların sahih bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu rapor kırmızıınması sağlanır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çtuzakıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya başka müstacel durumlarda binada bulunanların güvenli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını uydurmak için mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut sert üzere malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin müşterek noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dunda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar aracılığıyla Yangın çıkış kapısı istanbul sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Bedduaşap yangın kapıları, ananevi görünümleri ve tendürüst örgüları haysiyetiyle hem hane hem bile ticari ortamlarda popülerdir. çoğunlukla yangına dayanıklı ilenmeşaptan yahut kompozit bir malzemeden gestaltlmış oturaklı bir çekirdeğe sahiptirler ve çoklukla iç dekora uyması ciğerin istila veya laminatlarla tamamlanırlar.

Report this wiki page